Впровадження проекту ІСУО

Для керівників закладів дошкільної освіти проведені семінари-тренінги щодо організації роботи за програмою «КУРС: Дошкілля».

З 2019 року заклади дошкільної освіти приєднуються до інформаційно-телекомунікаційної системи «Державна інформаційна система освіти» (ДІСО) та Інформаційної системи управління освітою (ІСУО), які затверджені наказом Міністерства освіти і науки України.

У роботі семінару взяли участь: розробники програми «КУРС: Дошкілля» та проекту «ІСУО: інформаційна система управління освітою», керівники закладів дошкільної освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси, працівники департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Розробники розповіли про можливості програми «Курс: Дошкілля», про окремі модулі програми: «Харчування дітей», «Тарифікація» та інші. Учасників семінару ознайомили  з етапами підготовки статистичних звітів на порталі «ІСУО: інформаційна система управління освітою».

Комп’ютерна програма «КУРС: Дошкілля» призначена для ведення єдиної бази даних дитячого дошкільного закладу, управління процесами, обліку дітей дошкільного віку та автоматичного складання обов’язкового статистичного звіту за формою 85-к.

Програма «КУРС: Дошкілля» враховує відомості про педагогічний склад, вихованців, їх батьків або опікунів, допомагає вести контроль за  відвідуваністю  протягом тижня, місяця, року як для окремих груп так і для всього закладу в цілому, покращує ефективність роботи дитячого дошкільного закладу, створює більш комфортні умови для плідної роботи персоналу.

Впровадження проекту ІСУО Впровадження проекту ІСУО

Впровадження проекту ІСУО Впровадження проекту ІСУО

Впровадження проекту ІСУО Впровадження проекту ІСУО

 

 

Share this post