Березень
Всього- 8 уроків
|
Урок № 29. Виробництво тканин, одягу, взуття. Особливості виробничого процесу та чинники розміщення підприємств, що виробляють тканини різних видів, одяг, шкіряно-взуттєву продукцію. Чинники та центри розміщення текстильного, швейного, шкіряного, взуттєвого виробництва в Україні. ДО Малі і середні міста України – центри швейного виробництва.
|
 |
|
Урок № 30. Найбільші на світовому ринку країни-виробники та країни-експортери тканин, одягу та взуття. Народні промисли в Україні. |
 |
|
Урок № 31. Виробництво харчових продуктів, напоїв. Харчова промисловість в Україні. Особливості технологій та чинники розміщення підприємств буряко-цукрового, олійного, маслосироробного, плодоовочеконсервного, рибного, хлібопекарного, макаронного, борошномельного, круп’яного. Кондитерського, пивоварного, виноробного виробництв, розливу безалкогольних напоїв, мінеральних вод. Виробництво харчових продуктів у своєму регіоні. ДО Українські та імпортні продукти в споживчому кошику вашої родини. |
 |
|
Урок № 32. Виробництво продуктів харчування в світі: сучасні тенденції, вплив глобалізації та національних традицій, взаємозв’язок з агробізнесом. Традиційні виробництва харчових продуктів окремих країн світу. |
 |
|
Урок № 33. Транспорт як вид економічної діяльності. |
 |
|
Урок № 34. Географія світового транспорту. |
 |
|
Урок № 35. Транспорт України. |
|
|
Урок № 36. Світовий ринок товарів та послуг. |
|