«Зоряна юність Одеси»: міський фестиваль-конкурс

Запрошуємо юних талантів до участі у Фестивалі-конкурсі

Упродовж травня 2023 року відповідно до Положення пройде міський фестиваль-конкурс «Зоряна юність Одеси». Захід проходитиме в режимі онлайн з урахуванням встановлених карантинних обмежень в умовах воєнного стану.

Мета Фестивалю-конкурсу: сприяння національно-патріотичному вихованню учнівської молоді, творчому розвитку дітей, пошуку і підтримки юних талантів, підвищення виконавської майстерності дитячо-юнацьких художніх колективів та окремих виконавців закладів освіти м. Одеси.

Організатор міського фестивалю-конкурсу «Зоряна юність Одеси» –  Департамент освіти та науки Одеської міської ради.

Відповідальний за організацію та проведення Фестивалю-конкурсу – комунальний заклад позашкільної освіти «Одеський міський Палац дитячої та юнацької творчості».

До участі у Фестивалі-конкурсі запрошуються дитячо-юнацькі художні колективи та окремі виконавці закладів освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси.

Конкурсантам необхідно підготувати та розмістити на YouTube якісний відеозапис однієї концертно-виконавської композиції (до 4 хв) на основі вокального, хореографічного та інструментального жанрів, створеної на кращих зразках музично-пісенної культури.

Звертаємо увагу, що до 19 травня 2023 року закладу освіти необхідно надіслати заявку на участь у Фестивалі-конкурсі на електронну адресу [email protected].

Лауреати та Дипломанти Фестивалю-конкурсу будуть нагороджені відповідними дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Кращі творчі композиції Лауреатів І ступеня міського Фестивалю-конкурсу візьмуть участь у Гала-концерті Фестивалю-конкурсу «Зоряна юність Одеси», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

_______________________

Наказ Департаменту освіти та науки Одеської міської ради від 28.04.2023 №59 “Про проведення міського фестивалю-конкурсу “Зоряна юність Одеси”.

Захід проводиться відповідно до Міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Одеси «Я – одесит, патріот України» на 2021-2026 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради  від 03.02.2021 № 55-VІІІ.

Share this post