В Одесі відбудеться конкурс «Герої живуть у піснях» 

Юні одесити візьмуть участь у міському конкурсі вокально-хореографічної композиції «Герої живуть у піснях» 

З нагоди відзначення Дня захисника України департаментом освіти та науки Одеської міської ради у жовтні 2020 року буде проводитися конкурс вокально-хореографічної композиції «Герої живуть у піснях».

Метою конкурсу є:

  • національно-патріотичне виховання підростаючого покоління засобами мистецтва;
  • увічнення пам’яті про подвиг народу в Другій світовій війні;
  • вшанування захисників України та борців за її незалежність;
  • популяризація пісень та творів воєнних, повоєнних часів Другої світової війни, національно-визвольної боротьби українських патріотів, захисників України.

До участі у Конкурсі запрошуються творчі колективи та окремі виконавці закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Одеси. Конкурсантам необхідно до 12 жовтня 2020 року заповнити реєстраційну форму та розмістити якісний відеозапис 1 концертного номеру (до 3,5 хвилин), створеного відповідно до Положення, в електронному вигляді за посиланням: https://forms.gle/YxBozwayiYe6S4J37.

Лауреати І, ІІ, ІІІ ступенів та дипломанти Конкурсу будуть нагороджені відповідними дипломами департаменту освіти та науки Одеської міської ради, а переможці Конкурсу (лауреати І ступеня) – пам’ятними кубками.

nullНаказ департаменту освіти та науки Одеської міської ради від 23.09.2020 №204 “Про внесення змін до наказу департаменту освіти та науки Одеської міської ради від 28.01.2020 № 16 “Про проведення міського конкурсу вокально-хореографічної композиції “Герої живуть у піснях”.


Міський конкурс вокально-хореографічної композиції «Герої живуть у піснях» проводиться у рамках виконання Міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Одеси «Я – одесит, патріот України» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16.03.2016 № 436-VІІ.

Share this post