Одеський учитель інформатики увійшов до десятки найкращих вчителів України 2020

Визначили переможців Global Teacher Prize Ukraine 

3 жовтня відбулася церемонія нагородження переможців премії Global Teacher Prize Ukraine-2020. Серед десятка кращих вчителів України 2020, які дійшли до фіналу, є вчитель інформатики Одеської загальноосвітньої школи №65 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області Олег Пустовойт.

За час його викладання учні отримали понад 250 медалей і дипломів на конкурсах та олімпіадах національного та міжнародного рівня в Україні, Білорусі, Румунії, Болгарії та Македонії. Олег ще з 1990-х років застосовує у своїй діяльності проєктний підхід. Додає: IT — галузь, що швидко змінюється. Тому він регулярно набуває нових навичок у сферах програмування, аналізу даних, вебдизайну, растрової, векторної та 3D-графіки, анімації, відеомонтажу.

Цього року на премію подали заявки майже 3000 учителів із великих міст та невеличких селищ усієї країни. Після кількох етапів відбору залишилися 10 фіналістів. Вони змагалися за головний приз “Нобелівки для вчителів” — 250 000 гривень, участь у найпрестижнішій освітній події світу Global Education and Skills Forum 2021 та один рік безкоштовного навчання від організатора премії ГС “Освіторія”.


Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС “Освіторія” після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Share this post