Триває робота у рамках програми ментального здоров’я «Ти Як?»

Департамент освіти та науки Одеської міської ради інформує

Упродовж травня місяця у закладах освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси відбувся комплекс заходів у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти Як?» у рамках «Місяця обізнаності про ментальне здоров’я»:

Години спілкування: «Техніки тілесної релаксації для зняття стресу», «Моє безпечне місце», «Збережи життя та здоров’я», «Стрес та тривога: як вберегти ментальне здоров’я?», «Як зберігати рівновагу під тиском стресу?» «Дослухаймося до свого тіла», «Ти як? Повертаємось до школи», «Ментальне здоров’я. Як його зберегти?».

Круглі столи: «Відповідальність як складова ментального здоров’я», «Повертаємось до школи. Ти як?».

Уроки з ментального здоров’я: «Життя – найбільший скарб», «Техніка релаксації: повільне дихання», «Вдячність».

Квести: «Моє ментальне здоров’я».

Пісочна терапія: «Ми створюємо світ», «Мій герб надає мені відчуття сили і впевненості».

Тренінги та дискусії: «Я і моя самооцінка», «Поведінка та допомога в стресових ситуаціях», «Ми разом»,  «Закони психологічного добробуту та розуміння».

Заняття з підтримки та збереження ментального здоров’я: «Збереження ментального здоров’я щодня», «Яскравий світ моїх емоцій: знаю, відчуваю, контролюю», «Як підтримати своє ментальне здоров’я? Ти як?!».

Психологічні консультації: можливість для учнів та педагогів звертатися до психолога для отримання консультацій та підтримки з ментального здоров’я.

 

 

 

 

Share this post