«Зоряна юність Одеси»: підсумки

Підведено підсумки міського фестивалю-конкурсу «Зоряна юність Одеси»

З метою сприяння національно-патріотичному вихованню учнівської молоді, творчому розвитку дітей, пошуку і підтримки юних талантів, підвищення виконавської майстерності дитячих художніх колективів та окремих виконавців закладів освіти м. Одеси Департаментом освіти та науки Одеської міської ради у квітні 2024 року проведений міський фестиваль-конкурс «Зоряна юність».

Учасниками Фестивалю-конкурсу стали 937 конкурсантів – дитячо-юнацьких художніх колективів та окремих виконавців, учнів/вихованців закладів загальної середньої освіти та позашкільної освіти м. Одеси. Конкурсантами були підготовлені відеозаписи концертно-виконавських та художньо-виконавських композицій на основі вокального, хореографічного та інструментального жанрів, створених на кращих зразках музично-пісенної культури, а також портфоліо робіт з декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості, що продемонстрували якість і різноманітність творчих виробів із урахуванням народних традицій та використанням народних, сучасних і авторських технологій.

За оцінками журі звання Лауреатів І ступеня отримали 559 конкурсантів, звання Лауреатів ІІ ступеня268 конкурсантів,  Лауреатів ІІІ ступеня 90 конкурсантів та 20 дипломантів. 

На підставі рішення журі Конкурсу дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради будуть нагороджені творчі колективи та окремі виконавці, які отримали звання Лауреатів І, ІІ та ІІІ ступенів Фестивалю-конкурсу.

_________________________________

Наказ Департаменту освіти та науки Одеської міської ради від 31.05.2024 №201 “Про підсумки проведення міського фестивалю-конкурсу “Зоряна юність Одеси”.

 

Share this post