Науково-практична конференція «Козацькими шляхами»: анонс

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених пошуково-дослідницькою роботою

12 грудня  2024  року відбудеться науково-практична конференція учнівської молоді «Козацькими шляхами»  відповідно до Положення в заочній формі.

Мета Конференції – залучення молоді до наукової роботи, розвитку пізнавальної діяльності учнів та співпраці з громадськими козацькими організаціями. 

Учасники:  учні 7-11 класів закладів загальної середньої освіти, гуртківці  закладів позашкільної освіти, громадські об’єднання дітей та підлітків, клуби за місцем проживання, інші зацікавлені особи, всі ті, кому цікава пошуково-дослідницька робота періоду козацької доби та історичне надбання українського народу.

Звертаємо увагу, що до 06 грудня 2024 року учасники мають надати заявку та відповідні матеріали до Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» на участь у  науково-практичній конференції учнівської молоді «Козацькими шляхами».

На підставі висновків журі переможці Конференції нагороджуються дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Більш детально з порядком проведення заходу та вимогами до оформлення робіт можна ознайомитися в наказі Департаменту освіти та науки Одеської міської ради від 08.10.2024 №377 “Про проведення науково-практичної конференції учнівської молоді “Козацькими шляхами”.


Міська науково-практична конференція учнівської молоді «Козацькими шляхами» проводиться на виконання Міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Одеси «Я – одесит, патріот України» на 2021-2026 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2021 року №55-VІІІ.

Share this post