Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію

Департамент освіти та науки Одеської міської ради повідомляє

Мобільний клас безпеки – це спільний проєкт для підвищення культури безпеки серед дітей від Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, створений за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Це спеціально оснащені транспортні засоби, в яких інформують та навчають людей, зокрема дітей.

Так, у дворі ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ №100 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ уже не вперше припаркувалася спеціально обладнана автівка, де відбулася зустріч учнів 4 та 5 класів із головним інспектором ВЗНС по Хаджибейському району ОМТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області, капітаном служби ЦЗ Андрієм Івановим.

Андрій Сергійович поділився з учнями важливими знаннями та навичками щодо безпеки в різних життєвих ситуаціях, а саме: мінна та пожежна безпека, правила дорожнього руху та правила безпеки у побуті.

Такі мобільні класи безпеки сприяють формуванню відповідального ставлення у дітей до своєї власної безпеки та безпеки оточуючих. Навчають бути уважними до навколишнього середовища, допомагати одне одному у випадку небезпеки та як шукати допомогу в разі потреби.

Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію

Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію

Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію Мобільний клас безпеки продовжує свою навчальну місію

__________________

Більше інформації щодо питання безпеки можна отримати на сторінці «БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ».

Share this post