Отримали нагороду – Кубок України з кулінарії – 2017

Учень Одеського училища торгівлі та технологій харчування став лауреатом Кубка України з кулінарії – 2017

Учні Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування Володимир Дикусар та Олександр Петренко взяли участь у Всеукраїнському професійному конкурсі – Кубок України з кулінарії – 2017. Конкурс проходив в м. Одеса.

Мета конкурсу: відродження та розвиток української кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві.

Учасники змагалися в 6-ти номінаціях (1. Салати. 2. Закуски (холодні / гарячі). 3. Супи. 4. Основна страва (риба / морепродукти). 5. Основна страва (м’ясо). 6. Ресторанний десерт.).

Конкурс проходив у 2 етапи: I етап – відбірковий (дистанційний), II етап – фінальний.

Учень Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування Володимир Дікусар став переможцем Кубку України з кулінарії, посівши 3-є місце. Володимир був нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою до Італії для участі в майстер-класах відомих італійських шеф-кухарів.

 

*******************************************

Організатори конкурсу – Ukrainian South Chefs Association (Асоціація шеф-кухарів Півдня України) і Ukrainian Association of Chefs (Українська асоціація шеф-кухарів).

 

 

Share this post