Зимова казка для дітей Суворовського району

До дня Святого Миколая в Суворовському районі дітям подарували свято

У день Святого Миколая вихованці Одеського будинку дитячої та юнацької творчості «Тоніка» подарували дітям соціально незахищених категорій Суворовського району справжню зимову казку.

У великій залі Суворовської районної адміністрації юні артисти, танцюристи та співаки створили  атмосферу добра, чуйності, любові. Діти разом з казковими героями грали, співали, виконували завдання Святого Миколая.

Юних мешканців Суворовського району привітав голова районної адміністрації Сергій Кондратюк та подарував солодощі.

За традицією в цей день Святий Миколай  запросив всіх учасників казкового дійства на площу біля райадміністрації, де засвітилася  різнокольоровими вогниками новорічна ялинка району.

Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району Зимова казка для дітей Суворовського району

Share this post