Проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році

21 квітня 2021 року у м. Одесі розпочато основну сесію ЗНО-2021 

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася тестуванням з хімії та пройшла в 5 пунктах зовнішнього незалежного тестування, створених на базі закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси, а саме: Одеська ЗОШ №№ 15, 16, 25, 55, 118.

Загалом ЗНО у 2021 році налічує 13 тестувань.
Тестування з німецької, французької та іспанської мов відбудеться 24 травня, англійської 25 травня, математики/математики (завдання рівня стандарт) 28 травня, української мови/української мови та літератури 1 червня, історії України 4 червня, фізики 7 червня, біології 10 червня, географії 15 червня.
Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування: з хімії – до 4 червня, іноземних мов – до 18 червня, математики/математики (завдання рівня стандарт) та фізики – до 22 червня; української мови/української мови і літератури, історії України та біології – до 25 червня; географії – до 30 червня.

Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання заплановано провести з 29 червня по 16 липня.
Результати додаткової сесії будуть визначені та оголошені до 23 липня.

У зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19 зовнішнє незалежне оцінювання проводиться в усіх пунктах тестування із дотриманням протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання.


Усі пункти проведення зовнішнього незалежного тестування, які розташовані в закладах загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси, забезпечені: засобами індивідуального захисту; безконтактними термометрами (пірометрами); дезінфікуючими та антисептичними засобами для рук та обробки поверхонь; ізоляційними медичними халатами та захисними щитками для медиків, які закріплені за кожним закладом освіти (пунктом проведення зовнішнього незалежного оцінювання).
Відповідальними за пункти проведення тестування забезпечено дотримання всіма учасниками зовнішнього незалежного оцінювання соціальної дистанції.

Share this post