І етап Чемпіонату України з радіокерованих моделей танків та колісної техніки

Департамент освіти та науки Одеської міської ради інформує 

На початку червня 2021 року на базі Одеського обласного спортивно-технічного клубу ТСОУ відбувся І етап Чемпіонату України з радіокерованих моделей танків та колісної техніки, ІІІ ранг. Під час відкритого заходу у спортивних змаганнях прийняло участь 43 спортсмена з різних куточків України в класі моделей в масштабі 1:16 і 1:10 до розміру оригіналів.
Вихованці автомодельного гуртка КПНЗ «Одеський ЦДЮТ «Еврика» отримали призові місця та були нагороджені дипломами Чемпіонату України:
Максим Данілюк – І місце, у класі моделей RC-AK серед юнаків;
Лев Стьопкін – І місце, Горбей Олександр – ІІ місце, у класі моделей RC- AK серед юніорів;
Лев Стьопкін – ІІ місце, у класі зі стрільби RC танків серед юніорів.
Керівника гуртка – суддю національної категорії Володимира Бондарєва було нагороджено грамотою Національної Української Федерації автомодельного спорту за вагомий внесок у підготовку та проведення Чемпіонату України.
Дякуємо Володимиру Бондарєву за популяризацію автомодельного спорту, який допомагає дітям розвинути багато навичок, зміцнити знання в математиці, геометрії і кресленні, та виховувати любов до праці.
Присутні учасники отримали масу задоволення від змагань, адже ці дні були наповнені позитивними емоціями та атмосферою дружби та підтримки.

Вітаємо учасників змагань та бажаємо нових перемог!

Share this post