Вітання директорки Департаменту з нагоди професійного свята

Шановні освітяни Одеси, колеги!

Вітання директорки Департаменту з нагоди професійного святаПрийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Креативні, сумлінні, висококваліфіковані, відповідальні, щирі, творчі! Ви були і залишаєтеся взірцем для багатьох поколінь.

Ми маємо всі підстави пишатися нашою освітою. Адже освіта – це, перш за все, люди. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить, що освіта Одеси  постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Визнання і шана освітянам, які працюють зараз, у надважкий для країни час.

Використовуючи свій досвід, знання, любов до дітей, пристосовуючись до нових вимог і форм навчання, ви закладаєте в них головне – людяність і патріотизм. Ви вчите їх цілеспрямованості, наполегливості, працелюбності, долучаєте до активного громадського життя.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Ваші мудрість і знання безцінні. Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Бажаю всім вам вистояти морально, духовно, фізично, продовжувати успішно працювати за покликанням і дарувати свій педагогічний талант людям. Хай у ваших родинах всі будуть живі і здорові, хай перемога і мир увійдуть в кожну домівку.

Зі святом, шановні освітяни!

З повагою, директорка Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

Share this post