Вихователька з Одеси увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України

Департамент освіти та науки Одеської міської ради повідомляє

Дошкільна освіта — це фундамент, на якому будуються майбутні покоління. Від того, якими знаннями, навичками та любов’ю до навчання наділимо дітей у ранньому віці, залежить їхній подальший успіх і розвиток. Особливо важливо підтримувати дошкільну освіту в умовах кризи та війни, адже саме вона допомагає дітям відчувати стабільність і безпеку у світі, який постійно змінюється.

Так, вихователька-методистка ОДЕСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ЯСЛА-САДОК» № 300 КОМБІНОВАНОГО ТИПУ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Лариса Макарова увійшла у ТОП-50 вихователів за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 у спецномінації “Дошкілля”. Це визнання стало результатом постійного пошуку Ларисою Вікторівною інноваційних підходів до виховання та навчання дошкільнят. Своїми креативними методиками та проєктами вона не лише забезпечує всебічний розвиток дітей, а й створює в дитячому садку атмосферу творчості, допитливості та взаємоповаги. Її педагогічні ідеї знаходять відгук серед колег та батьків, а результати роботи відзначені почесними грамотами різних рівнів та почесним званням «Кращий педагогічний працівник міста Одеси».

У 2024 році робота авторського колективу, під керівництвом Лариси Вікторівни, відзначена Дипломами І ступеня у міському конкурсі «ОСВІТНЯ ПЕРЛИНА ОДЕСИ» у номінації «Перлини дошкілля» та у номінації «Кращі педагогічні практики створення сучасного освітнього простору: інформаційне, соціальне, інклюзивне та інші середовища» в регіональному фестивалі кращих педагогічних практик з питань дошкільної освіти «Дошкілля – FEST». Отримана відзнака – це не лише особиста перемога для Лариси Вікторівни, а й визнання важливості роботи вихователів дошкільних закладів в цілому. Адже саме в дошкільному віці закладаються основи особистості дитини, формуються її інтереси та цінності. Вона довела, що українські вчителі – справжні новатори, які змінюють майбутнє освіти та надихають дітей на великі звершення. 

Щиро вітаємо Ларису Макарову та бажаємо подальших успіхів на професійній ниві!


Global Teacher Prize Ukraine — це престижна національна премія для видатних вчителів. Це частина світової однойменної премії. В Україні національну премію Global Teacher Prize Ukraine з 2017 року організує «Освіторія». Премія покликана відзначити досягнення вчителів та підкреслити важливість цієї професії.

Вихователька з Одеси увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України Вихователька з Одеси увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України

Вихователька з Одеси увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України Вихователька з Одеси увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України

Share this post