«Синергія успіху: Держава + Бізнес + Професійна освіта»: участь у семінарі

Департамент освіти та науки Одеської міської ради повідомляє

15–16 жовтня 2024 року у м. Рівне посадовцем відділу дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної освіти Департаменту освіти та науки Одеської міської ради прийнято участь у семінарі «Синергія успіху: Держава + Бізнес + Професійна освіта», який організовано Міністерством освіти і науки України за підтримки Finn Church Aid Fund (FCA).

У зустрічі взяли участь представники органів управління освітою усіх областей України та директори закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

У рамках семінару відбулося обговорення кращих практик впровадження державно-приватного партнерства у сфері професійної освіти, презентація фінського досвіду щодо кар’єрного консультування через співпрацю з бізнесом.

Учасники семінару мали змогу відвідати заклади професійної (професійно-технічної) освіти та підприємства Рівненської області.


FCA – одна з найбільших благодійних організацій у Фінляндії, основною метою якої є підтримка вразливих верств населення у реалізації права на мир, гідне життя і якісну освіту.

«Синергія успіху: Держава + Бізнес + Професійна освіта»: участь у семінарі «Синергія успіху: Держава + Бізнес + Професійна освіта»: участь у семінарі

Share this post