Одеських педагогів знайомили з передовими формами організації електронного урядування

Слухачі Школи резерву керівних кадрів одеських навчальних закладів вивчали основні аспекти впровадження електронного урядування в системі органів виконавчої влади, а також знайомилися з практичними аспектами фінансового менеджменту.

Слухачі Школи резерву керівних кадрів відвідали семінари на тему «Організація роботи в навчальному закладі (електронне управління)», «Фінансово-господарська діяльність керівника навчального закладу», які проводилися 20 березня 2018 року в конференц-залі Одеської національної академії зв’язку імені О.С. Попова та 22 березня 2018 року у Великому залі адміністративного будинку Приморської районної адміністрації Одеської міської ради.

Слухачі Школи дізналися про роль електронного урядування в системі органів виконавчої влади, про побудову системи надання державних послуг онлайн через єдину систему в мережі Інтернет, про перехід системи органів виконавчої влади на безпаперові технології електронного документообігу з використанням електронного цифрового підпису. Обговорили новий Закон України «Про освіту», зокрема ст.30 «Прозорість та інформаційна відкритість навчального закладу».

Заступник директора департаменту освіти та науки Одеської міської ради Ірина Столбова у своєму виступі розповіла про порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади, навчальних закладів міста, про створення та функціонування веб-порталів.

Крім того, слухачі Школи відвідали музей розвитку електрозв’язку Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова.

 

****************************************

З планом роботи Школи та фотоматеріалами занять можна ознайомитися на офіційному веб-сайті департаменту освіти і науки Одеської міської ради: https://osvita-omr.gov.ua/diialnist/kadry/.

Share this post