Конкурс “БАРБЕКЮ 2017”

Учні училища торгівлі та технологій харчування м. Одеси стали лауреатами конкурсу “БАРБЕКЮ 2017”

 

Учні вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування м. Одеси стали лауреатами конкурсу “БАРБЕКЮ 2017” (BBQ 2017), який проходив на базі Одеської національної академії харчових технологій.

У конкурсі брали участь 16 команд з числа учнів 2-5 курсів профільних навчальних закладів Одеси.

Учасники конкурсу демонстрували свої вміння у двох номінаціях: “Краще блюдо з м’яса на мангалі” і “Краще блюдо з риби і морепродуктів на мангалі”.

Від Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування в конкурсі взяла участь команда учнів у складі Олександра Петренка, Володимира Дикусара, Даніїла Волчека, Дмитра Процея.

За результатами конкурсу команда училища стала призером і була нагороджена дипломом за III-е місце.

Учням-переможцям були вручені сертифікати на відвідування майстер-класів у Одеській національній академії харчових технологій і на проходження стажування в провідних ресторанах м. Одеси.

Капітану команди Олександру Петренку було вручено сертифікат на участь у Суперкубку Південної асоціації шеф-кухарів України, який відбудеться в м. Львові.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *