«Волонтер – моя перша професія»

У рамках реалізації Програми зайнятості населення м. Одеси проводитиметься комплекс заходів «Волонтер – моя перша професія»

У рамках реалізації Програми зайнятості населення міста Одеси на період до 2022 року з квітня по грудень 2018 року заплановано проведення комплексу заходів «Волонтер – моя перша професія».

Мета заходів – підтримка та розвиток волонтерського руху, надання можливості молоді в проходженні стажувань на підприємствах і організаціях міста, пошуку першого робочого місця.

У рамках проведення заходів заплановано 20 інформаційно-просвітницьких лекцій для учнівської та студентської молоді м. Одеси.

Підсумком реалізації проекту буде створення бази даних потенційних волонтерів і роботодавців, які будуть готові створити робочі місця й забезпечити стажування молоді на своїх підприємствах і організаціях.

Кожен учасник проекту отримає міський паспорт волонтера, де буде відмітка про місце, час, посаду і тривалість стажувань, а також висновок про успішність їх проходження.

Організаторами заходів виступить Молодіжна рада при Одеському міському голові за підтримки департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Share this post