Проведення ремонтних робіт у закладах освіти Малиновського району м.Одеси

       У закладах загальної середньої та дошкільної освіти Малиновського району міста Одеси були проведені поточні та капітальні ремонтні роботи за кошти місцевого бюджету.


      Завершено поточний ремонт кабінету в Одеській загальноосвітній школі №18 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області за адресою: вул. Прохорівська, 46.
У ході ремонтних робіт проведено заміну дверей, електропроводки, ремонт підлоги, стін та стелі.

До ремонту:                                                              Після ремонту:

 

      Завершено поточний ремонт кабінету іноземної мови в Одеській загальноосвітній школі №25 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області за адресою: вул. Академіка Філатова, 23-Б.
У ході ремонтних робіт проведено заміну електропроводки, дверей, ремонт стін, підлоги, стелі.

Після ремонту:

       Завершено капітальний ремонт з улаштування автоматичної установки пожежної сигналізації, системи оповіщення людей про пожежу та системи передачі тривожних сповіщень в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-садок» №3 Одеської міської ради Одеської області за адресою: вул. М’ясоїдівська, 19.
Після ремонту:

       Завершено поточний ремонт по заміні окремих віконних блоків в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-садок» №49 Одеської міської ради Одеської області за адресою: вул. Героїв Крут, 50.

Після ремонту:

      Завершено поточний ремонт спальні в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла–садок» №174 комбінованого типу Одеської міської ради Одеської області за адресою: вул. Академіка Філатова, 20-Б.
Виконані роботи з ремонту стін, улаштування підвісної стелі, заміни електропроводки, розеток та освітлювальних приборів.

Після ремонту:

Продовжуються роботи по улаштуванню АПС, ремонту електропроводки, підлоги, стін, дверей, даху.

___________________________________________________________

Інформація щодо розвитку матеріально-технічної бази закладів освіти розміщена на вебсайтах закладів.

Share this post