Вебінар щодо особливостей освітніх потреб: анонс

18 червня відбудеться вебінар від DECIDE в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!»

Швейцарсько-український проєкт DECIDE –«Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар «Особливі освітні потреби: як зрозуміти, що дитині потрібна підтримка в освітньому процесі?». Захід відбудеться в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!», що покликана допомогти дітям, які постраждали від війни.

Від спікерки вебінару, експертки проєкту DECIDE Ольги Набоченко ви дізнаєтесь:

  • Чи завжди особливі освітні потреби це наявність інвалідності?
  • Чи може дитина без інвалідності мати особливі освітні потреби і як зрозуміти, що в неї можливо вони є?
  • Які маркери можуть свідчити про те, що дитина потребує підтримки в освітньому процесі?

 Дата проведення: 18 червня 2024 року.

 Час: 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/JoHXoeFQpgqNVwgGA

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов’язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю електронну пошту. Також слід перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.

______________________

Ініціативу «Стаємо сильнішими разом!» реалізує проєкт швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Міністерством освіти і науки України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту та Всеукраїнською Асоціацією ОТГ.

Ініціатива спрямована на вчителів, керівників закладів освіти, шкільних психологів, батьків, голів територіальних громад, працівників органів управління освітою громад. А головне – вона зорієнтована на кожну українську дитину! 

Share this post