Конкурс читців, поетів та прозаїків «Срібне слово»: анонс

Запрошуємо учнів та вихованців до Конкурсу

З 8 по 30 жовтня 2024 року у форматі онлайн пройде міський конкурс читців, поетів та прозаїків «Срібне слово» під гаслом «Як не любити рідну мову і як її не берегти!?». Конкурс пройде відповідно до Положення та з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Організаторами міського конкурсу читців, поетів та прозаїків «Срібне слово» є Департамент освіти та науки Одеської міської ради та адміністрація КПНЗ «Одеський міський Палац дитячої та юнацької творчості».

Міський конкурс читців, поетів, прозаїків «Срібне слово» проводиться за двома номінаціями: «Читці», «Поети, прозаїки» та в два етапи у форматі онлайн:

Конкурс читців, поетів та прозаїків «Срібне слово»: анонс І етапз 07 по 17 жовтня  2024 року

Конкурс читців, поетів та прозаїків «Срібне слово»: анонс ІІ етап складається з двох турів: відбіркового й фінального.

  • Відбірковий тур  – 22 – 23 жовтня 2024 року;
  • Фінальний тур  29 жовтня 2024 року.

Звертаємо увагу, що заявки надаються до 21 жовтня 2024 року до журі відбіркового туру (відповідно до підпорядкування). Заявки, які надійшли пізніше встановленого терміну, не розглядаються.    

Лауреати І, ІІ, ІІІ ступенів Конкурсу  фінального туру нагороджуються дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради. Педагогічні керівники, які підготували переможців Конкурсу, нагороджуються подякою Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.


Більш детально з порядком проведення  та критеріями оцінювання Конкурсу можна ознайомитися в наказі Департаменту освіти та науки Одеської міської ради  від 08.10.2024 №376 “Про проведення міського конкурсу читців, поетів та прозаїків “Срібне слово”.

Share this post