Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси

21 березня в закладах освіти міста Одеси відбулись заходи, присвячені Всесвітньому дню людей із синдромом Дауна

Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти ОдесиУ закладах освіти міста Одеса, де навчаються діти з особливими освітніми потребами, 21 березня 2019 року відбулись різноманітні заходи до Всесвітнього дня людей із синдромом Дауна.

В Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-садок» № 304 пройшла виставка робіт сонячних дітей  та фотовиставка «Життя наших малюків».

В Одеській загальноосвітній школі № 63 пройшли спортивно-фізкультурні змагання “Веселі cтарти”, учасниками яких були команди: Федерації спорту інвалідів в Одеській області, громадської організації «Особливі діти», громадської організації рідних дітей-інвалідів «Білий ангел», Одеської міської благодійної організації допомоги дітям з синдромом дауна «Сонячні діти», Одеської спеціалізованої школи № 75. На змаганнях була присутня голова Одеської обласної федерації спорту інвалідів з вадами розумового і фізичного розвитку Олена Марічева.

На базі Одеської спеціалізованої школі № 75 відбулось театральне дійство за участю дітей з особливими освітніми потребами «Казка про добрі справи», організоване членами Парламенту старшокласників м. Одеси.

В Одеській загальноосвітній школі № 78 в 1-В класі з інклюзивною формою навчання відбулась літературно-музична композиція «Година доброти» та в 1-11 класах пройшли виховні години «Люди, як люди», «Передай добро по колу», «Дивіться на нас, як на рівних», «Бачу, вірю, можу». Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси

Яскравий флешмоб, виставка творчих робіт особливих дітей, майстер-клас з виготовлення весняної пташки-мотанки для учнів класу з інклюзивною формою навчання пройшли в Одеській загальноосвітній школі № 71. Свої таланти сонячні діти проявили також в інсценуванні казки «Муха – цокотуха».

В Одеській загальноосвітній школі № 103 учні з радістю взяли участь у масштабному танцювальному флешмобі. Для учнів інклюзивних класів проведено урок-казкотерапію «Чарівний лист» та майстер-клас «Малювання на воді». Для педагогів підготовлена презентація «Сонячні діти».

Також у заходах, присвячених Всесвітньому дню людей із синдромом Дауна, взяли участь вихованці і педагоги дошкільного навчального закладу «Ясла-садок» № 112 та учні й педагоги загальноосвіньої школи №5 м. Одеси.

Учасники освітнього процесу більшості закладів освіти міста Одеса долучились до всесвітнього благодійного флешмобу «Lots of Socks», одягнувши або приколовши до одягу різнокольорові, непарні чи просто яскраві шкарпетки.

Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси  Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси

Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси

Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси Всесвітній день людей із синдромом Дауна відзначили в закладах освіти Одеси

Share this post