«Будуємо суспільство свободи, безпеки та справедливості»: міжрегіональний проєкт

Відбувся ІV етап міжрегіонального проєкту «Будуємо суспільство свободи, безпеки та справедливості»

25 жовтня 2022 року на базі Одеської гімназії № 4 Одеської міської ради Одеської області (вул. Болгарська, 88) пройшов ІV етап міжрегіонального проєкту «Будуємо суспільство свободи, безпеки та справедливості».

Захід проведено в дистанційному режимі  з  дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, та запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 

Учасники проєкту – заклади освіти із Житомирщини, Одещини та Закарпаття. Завдання  ІV етапу проєкту – залучити до участі нових партнерів. Команда Євроклубу Одеської  гімназії №4 «Euroworld» під керівництвом групи вчителів підготувала для нових учасників гру-квест «Прямуємо до Європи! Доброго дня! Ми з України!».  До гри долучилися нові партнери: команда Одеської гімназії №18 «З Україною в серці», команда Одеського ліцею №31  «Ми з України», команда Одеського ліцею «Михайлівський» «Європейська молодь». Команди відправились у подорож за відповідним маршрутом зі станціями  «Історична», «Європейські цінності», «Туристична пам’ятка Європи», «Символічна», «Доброго дня, Ми з України!», «Музична». На зупинках відбувалося знайомство з історією виникнення Європейського Союзу, принципами його роботи, поняттями «європейські цінності», залучення до європейської культури. Під час заходу лунали пісні Європейських країн, учасники писали листівки школярам  із Парижської школи. На зустрічі була присутня керівниця проєкту, доктор соціологічних наук, професор, голова ГО «Євроклуб» Олена Дікова-Фаворська, яка відмітила високий рівень підготовки команд.

Переможці ІV етап міжрегіонального проєкту «Будуємо суспільство свободи, безпеки та справедливості» отримали подарунки від організаторів та грамоти.

 

 

 

Share this post